Llibre Actiu es farà càrrec de la biblioteca del Cafè de Mar de Mataró

El servei d’intercanvi de llibres del Centre de Formació i Prevenció aportarà nous títols al Cafè de Mar i un voluntari s’encarregarà d’administrar la llibreria cada quinze dies

IMG_20171002_104453

Llibre Actiu col·laborarà amb el Cafè de Mar de Mataró ampliant la seva biblioteca i gestionant-la a partir d’aquest mes d’octubre. Aquest acord es va gestar gràcies a l’interès del bar cultural per l’àmbit literari i al projecte de Llibre Actiu de seguir ampliant la seva presència en diferents espais de la ciutat de Mataró, sobretot per l’objectiu comú de potenciar la xarxa entre entitats de l’àmbit social. A més, un voluntari del servei prelaboral del Centre de Formació i Prevenció acudirà al Cafè de Mar periòdicament per tal d’administrar i mantenir actualitzada la llibreria.

Es preveu que la primera setmana d’octubre els responsables de la llibreria del CFP puguin dipositar una bona quantitat de llibres al Cafè de Mar, que estaran disponibles per a qualsevol persona que s’acosti a aquest equipament. Funcionarà de la mateixa manera que Llibre Actiu, mitjançant l’intercanvi. La gent podrà portar un llibre i emportar-se’n un de nou.

Dins del pla de Llibre Actiu per ampliar la seva presència cultural en el marc de la ciutat de Mataró, aquesta és la darrera acció de col·laboració que ha tancat fins a dia d’avui. Anteriorment van ser Can Fugarolas, El Petit Racó i L’Arc (antiga Arcàdia) els que es van interessar pel projecte i els que disposen de llibreries també gestionades per Llibre Actiu.

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s