Els infants del CRAE amplien la seva biblioteca amb la col·lecció de Llibre Actiu

Aquest mes ha sorgit aquesta iniciativa, en la que usuaris i usuàries del Servei Prelaboral del CFP porten llibres des de Llibre Actiu al CRAE per tal d’actualitzar el catàleg de lectura dels nens i nenes que atén l’entitat

DSC_0591

A principis de març les persones usuàries del Servei Prelaboral del CFP van portar per primer cop publicacions de Llibre Actiu cap al Centre Residencial d’Acció Educativa de Mataró. A partir d’ara mensualment faran un recull de llibres de temàtica infantil i juvenil per a que els nens i nenes del CRAE puguin tenir un catàleg més ampli de lectura. Aquesta nova activitat s’emmarca dins d’un acord intern per aprofitar els recursos dels que disposa Llibre Actiu i perquè totes les persones ateses per la nostra associació pugui beneficiar-se d’aquest servei.

Els usuaris i usuàries del Servei Prelaboral visitaran el CRAE i canviaran els llibres més antics o que ja han estat llegits pels nois i noies i els reposaran per noves adquisicions. D’aquesta manera es dinamitzen les dues biblioteques. D’altra banda, els educadors del Centre Residencial d’Acció Educativa aprofiten per ensenyar als infants el valor de la reutilització i el reciclatge així com el foment de la lectura entre els més petits.

Aquest intercanvi ha estat rebut amb molta acceptació per part dels nois i noies, que troben constantment nous textos per llegir ja que s’ha habilitat un nou espai per poder acollir tots els llibres que van arribant. També l’activitat anomenada “L’hora del conte” que es fa cada setmana i en la que un voluntari llegeix un relat als infants s’ha vist afavorida per aquesta iniciativa.

Deixa un comentari