Un grup del SRC Maresme visita l’exposició “Paraula d’Stone” a l’Ateneu de la Fundació Iluro

Usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària van assistir a l’exposició homenatge a Jordi Tardà el passat 7 d’abril

IMG_20170407_111415

Un grup d’uns 20 usuaris i usuàries del SRC Maresme van anar a la Fundació Iluro el passat divendres 7 d’abril per veure l’exposició que recull la impressionant mostra d’articles musicals que Jordi Tardà va anar col·leccionat durant tota la seva vida.

El grup va poder veure un munt d’objectes singulars com correspondències amb artistes, discs i llibres signats, fotografies i fins i tot roba d’algunes de les estrelles més importants de la història de la música rock. Tardà, que va estar dirigint durant 30 anys el programa de ràdio “Tarda Tardà”, va organitzar i assistir a moltíssim concerts en els que va conèixer de primera mà a les bandes i artistes més importants del món. Així va anar nodrint les seves vitrines.

Els usuaris i usuàries van quedar impressionats per la quantitat i qualitat del material que hi havia exposat a la Fundació Iluro. Van recórrer cadascun dels racons de la sala durant una bona estona per no perdre’s cap dels detalls que s’hi podien trobar.

Va ser una activitat diferent i enriquidora que va servir per a conèixer de primera mà l’afició d’un mataroní que va deixar-nos ara fa dos anys amb una herència que no té preu: la seva autèntica passió per la música.

Deixa un comentari