Alterarte instal·la menjadores pels ocells del Nou Parc Central de Mataró

L’activitat emmarcada dins de les seves habituals càpsules artístiques ha tingut un marcat caràcter de contribució a la comunitat

ocells2

El programa Alterarte del CFP va dedicar la seva càpsula del mes de maig a la temàtica de “Art i Medi Ambient”. Per això van adreçar-se a la Casa Capell de Mataró, un espai per a la sostenibilitat situat al Nou Parc Central de la localitat, per aprendre més a jugar amb elements artístics tenint en compte el principi de responsabilitat ambiental. D’aquesta manera, la proposta va ser construir amb estructures de suro i altres materials unes menjadores que utilitzaran els ocells del parc.

Així doncs, apart de l’aprenentatge sobre la sostenibilitat que van rebre els usuaris i usuàries d’Alterarte, també van fer una aportació comunitària. En aquest cas els beneficiaris directes són les espècies d’aus que freqüenten les zones verdes del Nou Parc Central. En concret, són un bon grapat d’exemplars, entre els que es troben el pit roig, el gaig, la merla, el pardal, la garsa o la mallerenga.

Deixa un comentari