El SRC Burriac emprèn el projecte comunitari Taps Up

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Premià de Mar gestiona la recollida de taps de plàstic per a la lluita contra la síndrome de duplicació MECP2

taps_up

Des del SRC Burriac porten unes setmanes recol·lectant taps de plàstic en diferents punts de recollida de Premià de Mar per a col·laborar amb “Miradas que hablan”, una entitat que vetlla per la cura de la síndrome de duplicació MECP2, una dolència d’origen genètic que provoca diversos problemes físics i mentals en infants. El projecte també compta amb la cooperació de l’associació Arep.

El sistema de recollida de taps és gestionat íntegrament pels usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació, dotant-los d’aquesta manera d’una responsabilitat social i comunitària amb un objectiu molt enriquidor. Han estat els mateixos usuaris els que han triat els punts de recollida i els que comproven l’avenç del projecte recollint tots els taps quan els seus recipients ja estan plens.

Tot i que aquesta programa encara està en la seva fase inicial, s’espera poder ampliar en els següents mesos la recollida a diferents punts del Maresme per tal d’aconseguir una major quantitat de taps i per tant, poder ajudar encara més a l’associació “Miradas que hablan” en la seva tasca.

Cal dir que ja fa temps que el Centre de Formació i Prevenció treballa amb aquesta entitat amb la recollida de taps. L’estiu de 2015, coincidint amb la festa mataronina de Les Santes, els usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Maresme de Mataró van fer un mapa al terra amb taps que simbolitzava la capital del Maresme amb els seus diferents barris i posteriorment van cedir-los a “Miradas que hablan”.

Deixa un comentari