El Servei Prelaboral del CFP amplia els serveis del seu taller de reparació de bicicletes

El curs de mecànica obre les seves portes a qualsevol persona que vulgui fer manteniment o reparació de la seva bicicleta a un preu molt ajustat

bike-957614_960_720

El passat mes de setembre el Servei Prelaboral del Centre de Formació i Prevenció va iniciar un nou taller de manteniment i reparació de bicicletes protagonitzat pels usuaris i usuàries de l’entitat. Les primeres bicicletes amb les que van treballar els alumnes del taller van ser cedides per diferents entitats i organismes. Quatre mesos després, i davant la bona acollida i la utilitat del curs, els responsables del servei han decidit ampliar la oferta i acollir els vehicles de qualsevol persona interessada en arreglar la seva bicicleta i a més, a un preu simbòlic.

L’empresa d’articles esportius Decathlon col·laborarà amb el Servei Prelaboral oferint peces a preus reduïts pel taller i les persones que s’hi vulguin adreçar només hauran de pagar 5€ més el preu de les peces que s’hagin de reemplaçar per gaudir de la posada a punt del seu cicle. D’altra banda, i per poder oferir un servei encara més professional, properament un mecànic de Decathlon impartirà classes als alumnes del taller i els aportarà la seva experiència en els diferents tipus de reparacions.

Per tant, si teniu alguna bicicleta vella o que estigui en desús, no dubteu en portar-la al Servei Prelaboral del CFP. Ajudareu als usuaris que estan aprenent aquest ofici i a més podreu disposar d’una reparació professional i a un molt bon preu.

Deixa un comentari