Artistes d’Alterarte i l’Associació Sant Lluc per l’Art participen en la xerrada i visita guiada a l’exposició Parelles Artístiques

Era l’últim acte públic d’una primera edició d’aquest programa al Maresme que s’ha tancat amb una molt bona acollida per part dels seus creadors

img_-llog3d

El passat divendres 15 de març els artistes d’Alterarte i l’Associació Sant Lluc per l’Art protagonistes de la primera edició maresmenca del programa Parelles Artístiques es van tornar a reunir a l’Ateneu de la Fundació Iluro per fer una xerrada i una visita guiada a la mostra. Les parelles es van tornar a trobar després que ja coincidissin en la inauguració de l’exposició del 3 de febrer.

Si en aquella ocasió la trobada va servir per presentar i agrair el compromís en el projecte de totes les entitats participants i col·laboradores, aquesta segona cita va intentar aprofundir més en les experiències que es van produir durant el desenvolupament de les obres.

D’aquesta manera, una a una les parelles van anar explicant com havien viscut el procés de treball i amb quines dificultats s’havien trobat. També van parlar sobre la possibilitat de repetir la seva participació de cara a l’any que ve.

L’acte també va comptar amb la presència del Regidor de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran Activa Joan Manuel Vinzo, que va destacar la importància d’iniciatives com aquesta a la nostra ciutat així com l’agraïment per poder conèixer d’a prop les experiències dels participants.

Posteriorment, es va procedir a fer una visita guiada en la qual els mateixos artistes van parlar sobre el procediment artístic, les tècniques i la metodologia de treball que els va portar a finalitzar les seves obres amb la dificultat que implica haver-les de fer a quatre mans i en diferents espais de temps.

Aquest era l’últim acte públic d’una mostra que estarà exposada fins el 5 de març i que ha representat un començament per aquesta modalitat de col·laboració entre artistes a la nostra comarca. Els organitzadors esperen que sigui el punt de partida per a una llarga trajectòria de Parelles Artístiques en el futur.

Deixa un comentari