La Klosca serà guardonada amb la placa “Km.0” Slow Food Catalunya 2017

L’associació internacional Slow Food organitza un acte que tindrà lloc el proper 13 de març a la Fonda Marina de Montgat i que tindrà com a un dels seus protagonistes el Centre Especial de Treball del CFP

e12f15_f6e2144a68d842eea7cb7a304367ec9e

El dilluns 13 de març serà un dia important per La Klosca. Després de rebre el passat mes de desembre el Segell ecològic d’Espigoladors en reconeixement al seu compromís per evitar el malbaratament de menjar, en uns dies la granja rebrà un guardó de l’associació Slow Food Catalunya. Aquesta entitat amb seus a tot el món valora i premia a les iniciatives gastronòmiques locals de qualitat, com La Klosca.

El Centre Especial de Treball del CFP rebrà un distintiu que reconeix l’aposta per l’ecologisme, el producte de proximitat i la seva excel·lència. D’aquesta manera La Klosca s’unirà al distingit grup de productors que han rebut aquest premi des de la fundació de Km.0 Slow Food l’any 1989 a Itàlia. D’altra banda, durant l’acte també es reconeixerà els restaurants catalans que utilitzen la filosofia de l’Slow Food en les seves cuines.

L’acte servirà als responsables de La Klosca per establir llaços i fomentar la seva participació a la xarxa gastronòmica local, ja que muntaran una parada en la que els diferents assistents a l’acte podran rebre informació i preguntar pel producte de la granja.

Amb aquesta distinció La Klosca tindrà un nou al·licient per seguir treballant amb els seus dos pilars principals: el producte de qualitat i la seva funció d’integració social amb els seus treballadors.

Un pensament sobre “La Klosca serà guardonada amb la placa “Km.0” Slow Food Catalunya 2017

  1. Em sembla admirable l’entusiasme i la dedicació que en Jaume, com a director del Projecte, hi posa per fomentar i donar a conèixer un Programa com la Klosca.i als seus participants . Ànims Jaume .

    Liked by 1 person

Deixa un comentari